Free apk download Free pdf download Free mp3 download
Stichting Sion
off

Stichting Sion heeft in 2015 de ANBI status gekregen

Sinds 1 januari 2015 heeft de Stichting Sion (Persekutuan Sion) officieel de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status gekregen van de belastingdienst.

Dit betekent dat de giften fiscaal aftrekbaar zijn. Kijk op de belasting website voor meer informatie.

 

 

Afbeelding voor contentpagina

 

 

 


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /srv/users/serverpilot/apps/sionfoundation/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/sionfoundation/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/sionfoundation/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46